1
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

JEDAN MANČESTER GA JE IZNEVERIO, ALI DRUGI MANČESTER MU JE DONEO PRAVO BOGATSTVO: Novopazovčanin dugo neće zaboraviti duel između Lajpciga i Mančester Sitija!

Objavljeno: 14.03.23 u 22:56

Sreća prati hrabre.

Iako su se u tom trenutku neke od navedenih utakmica igrale tek za dve nedelje, jedan Novopazovčanin je 1. marta uložio 4.000 dinara na tiket sa 25 parova i potencijalnim dobitkom koji iznosi maksimalnih 12.000.000 dinara.

Od Engleske, preko Nemačke, Španije i Italije, pa sve do Srbije i evropske elite, naš Novopazovčanin je ispratio svoje favorite iz bogate AdmiralBet.rs ponude, od kojih su neki završili i po par puta na tiketu, i to za različita takmičenja. Pokazao je i dobro poznavanje češkog  šampionata, a znao je i ishod 169. večitog derbija, međutim, kako to obično biva, jedan favorit je posrnuo i ostavio ga bez 12.000.000 dinara. Nažalost, Mančester Junajted je odigrao 0:0 sa Sauthemptonom, što je sigurno razočaralo igrača koji u tom trenutku nije ni sumnjao da mu u AdmiralBet-u Cash Back opcija može doneti neverovatnih 400.000 dinara, ukoliko mu “prođu“ svi ostali odigrani parovi.

Da sve bude još lepše, upravo ekipa iz Mančestera je bila ta koja mu je donela fenomenalni dobitak, ali ne iz crvenog dela Mančestera, već plavog. Naime, pobeda Mančester Sitija nad Lajpcigom u revanšu osmine finala Lige šampiona je bio deo slagalice koji je nedostajao majstoru sportskog klađenja iz Nove Pazove da pokupi dobitak koji je čak 100 puta veći od uložene sume. Naravno, to sve ne bi bilo moguće da ne postoji promocija Cash Back koja igračima vraća i do 100 puta veću vrednost od uložene sume, ukoliko se na tiketu koji sadrži barem 4 događaja nalazi jedan promašaj.

Sada kada je sve gotovo, AdmiralBet je usrećio još jednog igrača i doveo ga na korak od toga da bude novi AdmiralBet milioner. Da li ste možda baš Vi novi AdmiralBet milioner? Pogledajte ponudu, sastavite dobitni tiket i naplatite Vaše poznavanje sporta ili naplatite Vaš promašaj uz Cash Back opciju!

2
1

1 Komentara

  1. 4000 ulozio covek na 25 parova hahaha. Uzeo 400h daleko od milion ali lepa cifra. Da je neka kladionica treba tom coveku dati 12 miliona i tako zaista usreciti tog coveka. Jer garantujem da su retki i ispod 1 procenta igraci koji igraju tikete sa tim ulogom na toliko parova

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter