0
Domaći fudbal

during the Extraordinary Elections Vanredna Izborna Skupstina Fudbalskog Saveza Srbije at Sports center of Serbia Football Federation on March14, 2023 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Pedja MilosavljevicStarsport.rs ©)

DŽAJIĆ DOBIJA ČESTITIKE: Zvezda uz svog počasnog predsednika!

Objavljeno: 14.03.23 u 17:50

Nakon odustajanja Nemanje Vidića nije bilo sumnje ko će biti izabran

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić danas je na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije izabran za predsednika te institucije.

Da će on biti prvi čovek srpskog fudbala bilo je jasno još juče kada se iz predsedničke trke povukao Nemanja Vidić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nakon izbora za predsednika FSS Džajiću je prva čestitala Crvena zvezda, čiji je on počasni predsednik.

Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije„.

Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije.„, piše u čestitki srpskog šampiona.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter