0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ZAGRLJAJ STANKOVIĆA I VLAHOVIĆA: Deki otkrio o čemu su razgovarali posle utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.23 u 09:07

‘Pričali smo kao otac i sin! Dušan je sjajan napadač!’

Fudbaleri Juventusa dočekali su Sampdoriju u 26. kolu Serije A, a bio je ovo pravi duel Srba, koji je na kraju pripao domaćinu. Rezultat je bio 4:2, gledali smo sjajan fudbal, a bitne uloge imali su i naši reprezentativci.

Gol za gostujući sastav iz Đenove postigao je Filip Đuričić, a asistenciju za crno-bele upisao je sjajni Filip Kostić.

Uprkos pobedi njegovog tima, sreća u nedelju definitivno nije bila na strani Dušana Vlahovića. Srpski reprezentativac je promašio penal i pogodio prečku iz izgledne prilike u sudijskoj nadoknadi, te tako vezao peti meč kao starter u Seriji A na kojem nije postigao gol.

Po završetku utakmice usledio je pozdrav i razgovor sa trenerom Sampdorije, legendarnim Dejanom Stankovićem. Bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde otkrio je o čemu su pričali.

– Dušan je sjajan napadač. Prolazi kroz težak period. Pričao sam sa njim kao otac sa sinom. Štaviše, ima godina koliko i moj najstariji. Ne sme da odustane, vrhunski je napadač. U ovim godinama karijere mogu da prolete i mora da se drži na vrhunskom nivou. Pronaći će kontinuitet, probiće led – istakao je srpski stručnjak pred kamerama DAZN televizije.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter