0
Domaći fudbal

Petar Ratkov TSC - Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 - Mart - 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TSC DRŽI KORAK ZA PARTIZANOM: Bitna 3 boda u pohodu na drugo mesto – pala Kolubara!

Objavljeno: 13.03.23 u 18:42

Nova tri boda za TSC.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole, gostovali su ekipi Kolubare u Lazarevcu u 26. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Žarka Lazetića, bili su bolji rival, pa su samim tim stigli i do trijumfa, rezultat 0:1.

Jedini pogodak na meču postigao je Petrović 67. minutu, a gosti su do kraja uspeli da sačuvaju prednost i tako zabeleže bitna tri boda. Ekipa iz Bačke Topole trenutno se nalazi na trećoj poziciji u domaćem prvenstvu sa 52 boda, dok je Partizan drugi sa 2 boda više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Obzirom na promenljive rezultate crno-belih, nema sumnje da je TSC spreman da iskoristi svaki kiks srpskog vicešampiona, ako do njega dođe. Najavu za bolje igre crno-belih videli smo u protekloj utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana koju je ekipa Igora Duljaja savladala sa 0:3.

Što se tiče Kolubare, oni se nalaze na 9. poziciji sa 30 bodova i sigurno će do kraja prvog dela sezone pokušati da se domogne plej-ofa.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter