0
Domaći fudbal

Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TONČEV TRAŽI UVID U TOKOVE NOVCA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE: „Svoja primanja sam predstavio, sada zahtevam to od drugih!“

Objavljeno: 13.03.23 u 19:24

Očekuje isto i od drugih. 

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji predsednik Regiona istočne Srbije Novica Tončev uoči XXVII sednice Skupštine Fudbalskog saveza Srbije poslao je dopis FSS u kome je predstavio svoja primanja koja je ostvarivao kao sportski funckioner u proteklom mandatu i tražio da to isto učini i celokupno rukovodstvo.

On je istakao da je u skladu sa dnevnim redom, predstavio svoja primanja koja je ostvario kao član IO FSS i predsednik Regiona istočne Srbije, a da to sada zahteva od drugih.

U skladu sa dnevnim redom koji je predložen za sutrašnju sednicu Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, a odnosi se na finansijsko poslovanje, sedmu i osmu tačku dnevnog reda, predstavio sam svoja primanja koja sam ostvarivao kao član Izvršnog odbora i predsednik Regiona istočne Srbije u proteklom mandatu. Takođe zahtevam da se na sednici predstave i primanja čelnih ljudi, generalnog sekretara, selektora, sportskog direktora i svih ostalih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, kao i da dobijemo precizan uvid u pojedinačne premije i troškove Svetskog prvenstva u Kataru – počeo je Tončev i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Budući da se FSS delom finansira iz budžeta RS Srbije, javnost u Srbiji ima pravo da zna tokove novca, da bude informisana o rešenjima, kao i tome da li su poštovane procedure kada je u pitanju Svetsko prvenstvo u fudbalu. Takođe, kao član Izvršnog odbora trebalo je da znam za odluke koje se donose i koji je iznos plata i premija u FSS. Moj cilj jeste da srpska javnost koja fudbal oduvek ceni i voli bude ispoštovana istinom i činjenicama.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter