1
Evrokupovi

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ BRZ KAO MUNJA: Italijani izračunali sprint srpskog reprezentativca pre gola i ostali zapanjeni! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.23 u 17:55

Niko nije mogao da ga zaustavi.

Nakon sukoba sa trenerom Igorom Jurićem, Nemanja Radonjić se vratio u tim Torina i to na najbolji mogući način. On se vratio u startnu postavu „Bikova“ i zabeležio je asistenciju, dve nedelje posle situacije koja je šokirala domaću, ali i evropsku javnost.

Podsećamo, tada ga je hrvatski stručnjak izbacio iz igre nakon samo 15 minuta koje je proveo na terenu i to u derbiju protiv Juventusa. Radonjić je sve to očigledno shvatio kako treba, pa je protiv Lećea odigrao čitav meč, gde je zabeležio asistenciju kod drugog gola.

Srbin je protutnjao pored defanzivca domaćih Baskirota, pa je potom lakši psoao ostavio svom saigraču Sabanbriju, za konačan rezultat od 2:0. Italijanski mediji, izračunali su da je srpski reprezentativac trčao čak 39 kilometara na sat u tim momentima, što je fantastičan rezultat i sigurno spada među najbrže na svetu.

BONUS VIDEO:

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter