0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NATHO NAKON POBEDE U LUČANIMA: ‘Vratilo nam se samopouzdanje – Sve zavisi od nas!’

Objavljeno: 13.03.23 u 13:22

Iako igra u veznom redu, često postiže golove izraelski ‘plejmejker’.

Partizan je juče slavio na gostovanju u Lučanima, pobedivši domaću Mladost sa 0:3, a strelac trećeg gola, bio je izraelski vezista. Utiske posle pobede podelio je Bibars Natho.

„Veoma važna pobeda za nas posle koje moramo da nastavimo korak po korak, utakmicu, po utakmicu, pobedu, po pobedu. Vratilo nam se samopouzdanje i to moramo iskoristiti do kraja, da pobedimo i u sledećoj utakmici, dok ne odemo na pauzu, a potom da se odmorimo za nastavak sezone gde je imperativ da pobedimo svaku do kraja.“

during the Mladost Lucani v Partizan – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sledeća utakmica je u Humskoj protiv ekipe Radnika iz Surdulice, a Partizan je najviše bodova izgubio na svom terenu.

„Svesni smo toga, da smo mnoge bodove izgubili baš na domaćem terenu, na našem stadionu, ali to moramo da prevaziđemo. To je sasvim nova utakmica, ali sve zavisi od nas, kako uđemo u utakmicu.“ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter