1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LESOR POMISLIO DA JE U RINGU: Nekontrolisano ponašanje i fizički napad na Petruševa! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.23 u 23:10

Ponašanje Franzuca daleko od nivou profesionalnog sportiste!

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu nakon velikog preokreta u 21. kolu Admiral bet ABA lige. Izabranici Željka Obradovića nadoknadili su -20 i slavili sa sigurnih 92:81.

Osim velike borbe meč su obeležila brojna dešavanja na samom terenu, ogroman broj faulova zbog kojih su pojedini igrači ranije završili meč.

Na kraju utakmice, nakon međusobnog koškanja, Matijas Lesor se nekontrolisano zaleteo i udario Filipa Petruševa rukom u glavu.

Francuz je nastavio da da besni na centru igrališta, dok je usledila sportska reakcija igrača obe ekipe koji su pokušali da ga zaustave u nameri da ne napravi veći haos. Nakon toga došlo je do džetlmenskih pozdrava od strana svih aktera rivala, osim Lesora koji je otrčao u publiku.

BONUS VIDEO:

3
8

1 Komentara

  1. Partizanovci samo znaju za nasilje i sve bi učinili da nakon dugog pista bar nešto osvoje pa makar i tučom.Sudije im nisu dovoljne,ne mogu baš sve Zvezdine igrače da isključe.Sramotno ponašanje.Treba ih sve kazniti.

    6
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter