6
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

DULE SAVIĆ NAŠAO REŠENJE: „Vidić bi mogao da bude Džajićev prvi potpredsednik“

Objavljeno: 13.03.23 u 19:05

Mnoge je iznenadilo što je Nemanja Vidić povukao kandidaturu

Vest dana u fudbalskoj Srbiji jeste da se jedan od kandidata za poziciju predsednika Fudbalskog savez Srbije, Nemanja Vidić, povukao.

Na taj način već sada znamo da će Dragan Džajić sutra na izborima biti izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ali se mnogi pitaju šta je bilo sa Vidićem.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dule Savić, predložio je ideju da u Džajićev tim uđe i njegov doskorašnji protiv kandidat.

Već sam rekao, da ja mogu da odlučim ,a da oni pristanu – Nemanja bi bio prvi potpredsetnik i bio uključen u rad Saveza. Ne samo Nemanja, nego i mnogi ljudi iz njegovog tima„, rekao je Savić za „TV Prva“ i dodao:

Da li je to moguće? Ne znam, nisam uključen ni sa jednom ni sa drugom stranom, niti trećom stranom. Bilo bi dobro kada bismo zvali Nemanju da se uključi, Tu mislim da sve sposobne ljude unutar Sveza i da ga spremimo za veće domete kasnije„, izjavio je Dušan Savić.

18
12

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter