2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBIO OTKAZ PRED SUSRET SA ZVEZDOM: Režirao senzaciju i srušio Partizan, ali napustio klub posle godinu dana!

Objavljeno: 13.03.23 u 10:23

Serija loših rezultata je učinila svoje!

Tri dana pred susret osmine finala Kupa Srbije između Radničkog iz Sremske Mitrovice i Crvene zvezde, prvoligaš je ostao bez šefa stručnog štaba.

Klub je smenio Dejana Nikolića koji je na klupi Radničkog dirigovao od januara 2022. godine. Sastav iz Sremske Mitrovice je trenutno sedmoplasirani u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, ali posle remija na Banjici sa Radom uprava je odlučila da je timu potrebna promena.

Nikolić će ostati upamćen po podvigu koji je ekipa ostvarila pod njegovom komandom, kada je u 1/16 finala Kupa eliminisala Partizan.

– Radnički ostaje moj klub i biću verni navijač, bez obzira što je došlo do rastanka nema negativnih emocija. Ni u jednom trenutku nisam doživeo neku neprijatnost. Uprava je odlučila da bi trebalo uvesti neko osveženjeu stručni štab i poštujem odluku – kazao je Nikolić, a prenosi ‘Sportski žurnal’.

Utakmica sa Zvezdom je na programu u sredu, u terminu od 15 časova.

2
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter