0
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

ĐUROVIĆ OPOMINJE DA OVAJ DERBI SVE ODLUČUJE: „Domaći teren je velika prednost, Zvezdi će oprostiti navijači ako dobije!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.23 u 19:49

Uskoro iščekujemo i početak.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Crvene zvezde Meridianbet večeras u okviru 21. kola AdmiralBet ABA ligi, dok je pred taj duel u razgovoru za Sportal govorio proslavljeni srpski trener Vlade Đurović. On je istakao da ovaj derbi odlučuje sve što se tiče prvog mesta u ABA ligi i da može da napravi preusdnu prednost u finalnoj seriji upravo zbog domaćeg terena.

– Odlučuje sve. Vrlo grubo rečeno, malo oštro, ali odlučuje sve. Nema dileme da na takvim utakmicama domaći teren, u slučaju Zvezde i Partizana je mnogo velika prednost. U tim utakmicama publika kakva je, svi znamo šta je. Partizan – Zvezda je rat, nije kao što je bilo pre 40-50 godina – počeo je Đurović, a potom je izneo i očekivanja od ove utakmice:

– Očekujem jednu veliku borbu. Svi znaju šta znači ta pobeda. Zvezda ako bi dobila, navijači bi im oprostili sve, sve rane bi izlečili. Bez obzira na tu utakmicu manje sa Cedevita Olimpijom. Ne znamo šta će ULEB da kaže na kraju, do sada, pravilo jeste i ove godine bilo, samo prvak ABA lige igra Evroligu. Ove godine je Partizan dobio vajld kard zato što ne igraju CSKA, Zenit.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter