0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ĐERONA RAZOČARAN NAKON PORAZA: ‘Izvinjavam se svim srpskim navijačima!’

Objavljeno: 13.03.23 u 09:57

Bez obzira na negativan ishod Orlovi su vrlo blizu plasmana na prestižno takmičenje.

U revanš meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rukometna reprezentacija Srbije poražena je u Bergenu od domaće ekipe Norveške rezultatom 35:25 (17:12).

Besprekorna partija jednog od najboljih rukometaša sveta Sandera Sagosena, koji je postigao 12 golova, uz neprepoznatljivu igru oslabljenog srpskog nacionalnog tima, rezultirala je ubedljivim porazom i poravnanjem u grupi, gde sada obe ekipe ponovo imaju isti skor od šest bodova.

Selektor Toni Đerona bio je vidno razočaran partijom svojih izabranika.

-Nismo imali pravi stav danas, nismo bili dovolno fokusirani. Ovo je bio potpuno drugačiji meč u odnosu na Novi Sad. Previše je emocija bilo u četvrtak, pripremao sam momke na potuno drugačiji meč danas, ali smo nažalost odigrali verovatno i najlošiji meč od kako sam preuzeo ekipu. Osim debitantskog nastupa Nikole Zečevića, gotovo da nema pozitivnih elemenata na koje bih se osvrnuo. Nedopustivo je da posle onakve pobede odigramo ovako u revanšu i ovom prilikom se izvinjavam svim srpskim navijačima –  poručio je katalonski stručnjak, a potom se osvrnuo na naredne akcije:

-Pokušaćemo da analiziramo ovaj meč i izvučemo pouke za naredne utakmice u kvalifikacijama. Za pet nedelja ćemo ponovo biti na okupu i nadam se da ćemo na na utakmicama sa Finskom i Slovačkom obezbediti kartu za Evropsko prvenstvo – zaključio je iskusni strateg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter