0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

BARSA VEZALA DEVET MINIMALACA, ĆAVI ODUŠEVLJEN: ‘Pobeda nad Atletikom zlata vredna’

Objavljeno: 13.03.23 u 11:55

Klub sa ‘Nou Kampa’ korača ka tituli!

U prethodnih 10 mečeva nacionalnog prvenstva Španije Barselona je zabeležila čak devet trijumfa. Krajnje interesantno i prvi put viđeno u bogatoj klupskoj istoriji jeste to da su Katalonci u svih devet navrata slavili sa minimalnih 1:0.

Poslednji u nizu bio je trijumf nad Atletikom iz Bilbaa, a pobedonosni gol delo je Rafinje.

Katalonci sada imaju devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Utiske posle osvojena tri boda izneo je trener Barselone, Ćavi Ernandez.

-Ista stvar se dešava. Povedemo na stadionu na kojem je teško igrati i onda moramo da se branimo i da budemo strpljivi. To je normalno, ali želim više da napadamo. Ovo je pobeda zlatne vrednosti. Zadržali smo prednost od devet bodova. Prilazimo narednom El Klasiku puni samopouzdanja. Zaslužili smo da pobedimo danas, imali smo 2-3 čiste šanse, ali nismo mogli da zatvorimo utakmicu. Važno je da delujemo smireno defanzivno, ali isto moramo da uradimo i kada napadamo – kazao je legendarni Španac i dodao:

-Zadovoljan sam situacijom u kojoj smo trenutno. Devet bodova ispred aktuelnog šampiona i osvajača Lige šampiona nije malo – zaključio je Ćavi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter