0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

AZAR GOVORIO O POVRATKU U REPREZENTACIJU: „Nikad ne reci nikad, ali sada imam preče stvari“!

Objavljeno: 13.03.23 u 20:30

Fudbaler Reala ne vidi sebe ponovo u dresu reprezentacije Belgije

Iako je fudbaler Reala iz Madrida, Eden Azar, posle Svetskog prvenstva u Kataru rekao da se povlači iz reprezentacije Belgije, tamošnji mediji spekulišu o njegovom mogućem povratku.

Azar je ipak rekao da ti navodi nisu tačni i da ne vidi sebe u dresu svoje zemlje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se održati 2024. godine.

Ne mogu sebe da zamislim da budem rezerva u Realu, a onda da igram za reprezentaciju Belgije. Ne vraćam se, to je 100 odsto sigurno. Nisam ni pomislio na to – rekao je Azar u intervjuu za belgijski „HLN“.

On je dodao da ga je pozvao belgijski kralj Filip ali nije hteo da otkrije o čemu su razgovarali.

Kralj Filip me je pozvao, ali ostaje među nama ono o čemu smo razgovarali. U fudbalu nikada ne bi trebalo reći ‘nikad’, ali ja imam druge stvari, kojima moram da se bavim. Želim da više vremena provodim sa porodicom. Neću da promenim svoju odluku. Počeo sam da razmišljam o povlačenju iz reprezentacije posle Evropskog prvenstva. Tada sam mnogo trenirao, povredio sam se i nisam mogao da igram protiv Italije. Toni Kros je napustio reprezentaciju Nemačke pre dve godine i rekao mi je da uživa sa svojom decom dok su drugi igrači sa nacionalnim timom – dodao je fudbaler Reala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Azar je za reprezentaciju Belgije odigrao 126 utakmica i postigao je 33 gola. Najveći uspeh ostvario je 2018. na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je osvojio 3. mesto, pobedom nad Engleskom, 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter