0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Jose Mourinho (L) and Predrag Mijatovic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGLASIO SE MIJATOVIĆ: „Bez obzira na veliku ljubav ka Partizanu moji planovi su vezani za Španiju!“

Objavljeno: 12.03.23 u 12:10

Neće doći!

Fudbalski klub Partizan nalazi se u turbulentnom periodu – rezultati i igra su loši, a navijači nezadovoljni.

Naravno, nameće se pitanje ostanka uprave na stadionu u Humskoj, a na portalima se pojavila informacija da bi Predrag Mijatović mogao da preuzme funkciju predsednika kluba.

Ovim povodom, oglasio se u razgovoru za Tanjug.

Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo. – započinje on.

Aleksander Ceferin (L) UEFA President and Predrag Mijatovic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Gaji veliku ljubav prema Partizanu, ali njegovi planovi su isključivo vezani za Španiju.

Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu. – istakao je nekadašnji fudbaler crno-belih.

Ovim oglašavanjem stavio je tačku na spekulacije.

Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu. – zaključio je Mijatović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter