0
Domaći fudbal

Mirko Topic Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIRKO TOPIĆ UŠAO U ‘KLUB 100’: ‘Jubilej mi znači i jako mi je drago – Svoje snove sam ostvario!’

Objavljeno: 12.03.23 u 19:57

‘Stara dama’ će ‘debelo’ profitirati od njegove prodaje jednog dana.

Fudbaler Vojvodine Mirko Topić proslavio je svoj jubilej na najlepši mogući način – stotu utakmicu u dresu „stare dame“ obeležila je i velika pobeda nad Čukaričkim rezultatom 3:2.

Pred početak utakmice 26. kola Mocart Bet Super lige Srbije, Mirku Topiću je uručen uramljen dres Vojvodine sa njegovim prezimenom i brojem 100 na leđima, u čast jubileja i njegove stote utakmice u prvom timu „stare dame“.

Mirko Topic Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Topić je istakao da je izuzetno ponosan što je postao član kluba 100.

Sa obzirom na to da sam od glave do pete Vojvodinaš, ovaj jubilej mi zaista znači i jako mi je drago sto sam ušao u klub 100. Što se tiče nekih ciljeva i snova, sve što mogu da kažem jeste da sam svoje snove ostvario onog trenutka kad sam zakoračio na „Karađorđe“ pred našom publikom. Imam cilj da izađem sa mojom Vošom na evropsku scenu i o tome jedino razmišljam – rekao je Topić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter