0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ PRED KOLUBARU: „Biće to jedna đon utakmica, vrlo, vrlo teška!“

Objavljeno: 12.03.23 u 13:15

Spremni su njegovi momci!

Fudbaleri TSC-a sutra od 16 časova i 30 minuta gostuju ekipi Kolubare u okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pred ovaj meč za novinare je govorio trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić.

Igrači su i sami svesni da će taj poraz na način kako smo ga doživeli biti najveća motivacija. Više bih imao problema da ih motivišem da smo pobedili, ovako su ostali uskraćeni za nešto što im pripada i što smo zaslužili. Pokazali su dobru reakciju na treninzima. To bi trebalo da prenesemo na teren, s obzirom na to da gostujumo ekipi koja je domaćinska, koja je 80 procenata svojih bodova uzela na domaćem terenu. Imaju iskusne igrače koji znaju da promene ritam utakmice. – rekao je trener TSC-a.

Petar Ratkov TSC – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 – Mart – 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Osvrnuo se i na utakmice Kolubare te način na koji igraju.

Na poslednje tri utakmice kod kuće su pobedili 1:0, dva puta golovima iz prekida. Znaju da kontrolišu utakmicu, da je odvedu u smeru koji oni žele. Tu će se voditi glavna bitka. Mi ćemo želeti nešto drugo, ritam i intenzitet, što će biti teško sprovesti u Lazarevcu. Oni kontrolišu utakmicu na način potpuno drugačiji od nas. Videćemo ko će kome uspeti da se nametne, od toga će zavisiti rezultat utakmice. Bićemo spremni. Čeka nas tim koji je uzeo isto bodova koliko i mi u ovom delu sezone. Biće ovo jedna đon utakmica, vrlo, vrlo teška. – zaključio je Lazetić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter