0
Košarka

FOTO: Twitter/nuggets

JOKIĆEVA BRUTALNA MVP PARTIJA NEDOVOLJNA DENVERU: Srbin ne može sam, Nagetsi vezali treći poraz! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.23 u 23:36

Ni ovog puta nisu uspeli da slave.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Bruklin Netsa rezultatom 122:120, a ponovo je izvanrednu utakmicu odigrao srpski reprezentativac Nikola Jokić. Bio je ovo treći poraz zaredom za ekipo iz Kolorada, nakon utakmica sa Čikagom i San Antoniom, kada je dvostruki MVP NBA lige takođe odigrao dobro, ali su Nagetsi bili neprepoznatljivi.

Danas je Jokić na terenu proveo oko 39 minuta, a zabeležio je 35 poena, čak 20 skokova i 11 asistencija. Srbin je iz igre šutirao 60%, a dok je on bio na parketu, Nagetsi su ostvarili pozitivnu razliku od 14 poena.

Ipak to nije bilo dovoljno za trijumf, a može se zaključiti da je Denver najviše koštala treća deonica u kojoj su postigli svega 18 poena. Džamal Mari je doživeo novu povredu kolena, ali za sada ozbiljnost svega toga nije poznata.

Jokić je na samom kraju meča imao poslednji šut, ali je bio u vrlo teškoj poziciji i uputio ga je iz okreta.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bridžis sa 25 poena, dok je 20 upisao Klakston. Kod Denvera se pored Jokića istakao Porter sa 23 koša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter