1
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and ALBA BERLIN on March 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ PECKA ZVEZDU PRED MEČ SEZONE: „Igrajmo taj tango smrti“!

Objavljeno: 12.03.23 u 19:40

Da li je ovo neki vid provokacije ili samo slučajnost

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaće se sutra od 20 časova i 30 minuta u meču 21. kola ABA lige. Meč se igra u beogradskoj Areni i domaćini su „crno-beli“.

Ovo će biti 5. večiti derbi ove sezone a u prethodnih 4 uspešniji su bili „crveno-beli“ pošto su slavili 3 puta naspram jedne pobede Partizana.

Svedoci smo raznih vidova provokacija suparničkih strana pred međusobni duel pa to nije izostalo ni sada.

Na društvenim mrežama se pojavila slika Alekse Avramovića sa treninga „crno-belih„. To ne bi bilo čudno da na sebi nije imao majicu na kojoj pise „Igrajmo taj tango smrti„. Pored ove rečenice bila je slika kosturske glave sa ružom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Partizan Post (@prtzn_post)

 

Mnogi navijači su to odmah povezali sa Argentincima u dresu kluba sa Malog Kalemegdana, Lukom Vildozom i Fakundom Kampacom.

Postavlja se pitanje, da li je ovo bila namerna provokacija košarkaša Partizana ili samo puka slučajnost?

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter