0
Niže lige

FOTO: MerkurXTip

SPREMITE SE ZA DERBI KIKINDE: MerkurXtip vam predstavlja najvažniju utakmicu Severnog Banata! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 07:30

Gradski derbi Kikinde u Vojvođanskoj ligi – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

OFK Kikinda je u seriji od sedam vezanih pobeda u prvenstvu i nalazi se na prvom mestu na tabeli sa dva boda više od Slobode iz Novih Kozaraca.

U tom devetom kolu koje smo takođe prenosili, Sloboda i OFK Kikinda podelili su bodove, ali će se trka za viši rang ova dva tima nastaviti do kraja sezone, a može tu da se umeša i Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva jer ima dva boda manje od Slobode.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U najavi, OFK Kikinda u ovom kolu imaće lagan posao jer je ŽAK na 12. mestu, ali ipak se radi o gradskom derbiju gde veoma često trenutna forma i plasman na tabeli nemaju odlučujući uticaj. Poslednjih sedam uzastopnih gradskih derbija pripalo je OFK Kikinda, a u prvom delu ove sezone bilo je samo 1:0 pa možemo da očekujemo novi neizvestan meč.

U prošlom, prvom kolu nastavka prvenstva, OFK Kikinda je bila bolja u derbiju kola protiv Crvene zvezde iz Ruskog Sela sa 2:0, dok je ŽAK kod kuće poražen od Slobode sa minimalnih 1:0.

U subotu, 11. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Vojvođanske lige – grupa Istok, između OFK Kikinde i ŽAK-a iz Kikinde

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite MerkurXtip YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter