0
Niže lige

FOTO: MerkurXTip

SMEDEREVCI OSVAJAJU BAJINU BAŠTU: MerkurXtip vam predstavlja okršaj u Srpskoj ligi – grupa Zapad! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 10:00

Direktan prenos Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Smederevci su furiozno započeli sezonu sa osam pobeda, ali su pre polusezone odigrali nekoliko nerešenih mečeva i Borac iz Čačka ga prati sa samo tri boda manje.

To govori da će ova dva tima do kraja voditi borbu za viši rang, a drugi deo šampionata Smederevci kreću iz Bajine Bašte gde ih dočekuje ekipa Sloge.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sloga je završila prvi deo sezone sa tri vezana poraza i nalazi se na 14. mestu, prvom „ispod crte“ i boriće se za opstanak. Inače je na dnu situacija zamršena pa će svaki bod tim ekipama značiti potencijalni ostanak u ovom rangu takmičenja.

U prvom delu sezone, Smederevo 1924 je na svom terenu slavio sa minimalnih 1:0, ali prošle sezone u Bajinoj Bašti završeno je bez pobednika 0:0.

U subotu, 11. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Sloge iz Bajine Bašte i Smedereva 1924.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite MerkurXtip YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter