0
Košarka

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

PEKOVIĆ: „Partizan je deo života – Željko je, kad uđe u TOP 8, na svom terenu!“

Objavljeno: 11.03.23 u 14:45

Ishvalio ekipu Partizana!

Nekadašnji košarkaš Partizana Mozzart Bet, a sadašnji predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore, Nikola Peković, govorio je za Sportski žurnal o trenutnoj sezoni crno-belih.

Partizan je deo života, proveo sam godine u Beogradu. Svi mi koji smo igrali u Željkovim ekipama i u Partizanu, svesni smo da je to proces koji zahteva vreme. Dostigli su nivo forme i igraju na zavidnom nivou. Koliko je Željku stalo za Partizan, najbolje možete da vidite po njegovom radovanju u Bolonji. – istakao je on.

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic
Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 06.03.2022.
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Smatra da, ukoliko Partizan uđe u Top 8, a da je onda sve moguće zahvaljujući Željku Obradoviću.

I u slučaju da ne uđu u plej-of već su postigli veliki uspeh. Iz sveg srca navijam da uđu, pogotovo što znam da je Željko kad uđe u TOP 8 na svom terenu. U njemu i na fajnal-foru se savršeno snalazi. Tada igra šah i po ličnom iskustvu mogu da kažem da je u tome velemajstor da sve postavi i organizuje na najbolji način. Kad se dođe do toga, a iskreno se nadam da će doći, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo. – zaključio je Peković.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter