3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI U HUMSKOJ BESNI: Ostavili jasnu poruku na kapiji! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.23 u 10:15

Teška vremena za ,,crno-bele.’’

Najvatreniji navijači Partizana ostavili su poruku upravi tog kluba. ,Parni valjak’ prolazi kroz veoma težak period u svojoj istoriji. Sezonu će završiti bez trofeja. Njihov šampionski post traje od sezone 2016/17, i ,,Grobarima’’ se to nimalo ne dopada.

Partizan je od početka godine naređao loše rezultate. Ispao je od Šerifa i Lige Konferencije, izgubio u 169. večitom derbiju, igrao nerešeno sa kragujevačkim Radničkim 1923, ispao iz kupa Srbije. Od Crvene zvezde ima čak 18 bodova manje, a i dovodi se u pitanje i drugo mesto, jer ima isti broj bodova kao Čukarički i bod manje od TSC-a.

Navijači Partizana su stavili znak ,,Stop’’ uz poruku ,,Lopovima ulaz zabranjen’’ izražavajući nezadovoljstvo protiv uprave na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)


13
0

3 Komentara

  1. Odavno je ova ciganska bagra od uprave trebala da ode nemaju rezultate, nisu doveli adekvatna pojačanja, trener nema čarobni štapić da bez kvalitetnih igrača pobeđuje, umesto da su doveli desno i levo krilo, korektora, zadnjeg veznog, levog beka, halfa, da ekipa se ojača na svim pozicijama, na taj način, konkuriše za dalji prolazak u ligi konferencije, a u prvenstvu budu konkretni sa C. Zvezdom do kraja prvenstva. Ova uprava nije dovela igrače, već ih je prodala i ovo malo što je ostalo Terzića, Lutovca, Vanju Vlahovića od 18 godina i Relju Obrića od 16 godina, a pri tome su zbog nesposobnosti poklonili Štulića, Radničkom iz Niša za 30 % od prodaje, tako da umesto ustupe Štulića i uzmu 850.000 evra, uzeli 225.000 evra, eto koliko je ova uprava sposobna, Asano je zbog ove nesposobne uprave otišao bez obeštećenja, a mogao je da se proda za najmanje 5.000.000 evra. Sve što su radili loše je da bi se klub ugasio, samo su ga zaduživati, slavne fudbalere, koji su bili i treneri FK Partizan su ponizili i oterali, a njihova fotelja nije bila ugrožena, sve su svaljivali na trenere, sav neuspeh, niti su treneri birali ove igrače, niti su imali odrešene ruke da bi slobodno radili svoj posao. Zbog toga nema uspeha. Dok ne dođe nezavisna uprava od stranke, koja će da radi najbolje svoj posao nema tu uspeha.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter