0
Fudbal

Milos Milojevic TSC - Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 - Mart - 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED NOVI PAZAR: „Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 13:15

Leković ponovo blizu da počne meč!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će od 16 časova na stadionu Rajko Mitić ugostiti ekipu Novog Pazara.

Ova utakmica će poslužiti kao prilika za zvaničnu proslavu Zvezdinog 78. rođendana, a očekuje se da tribine budu pune.

Pred ovaj susret govorio je i trener crveno-belih, Miloš Milojević.

Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka. Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice, ali i to su slatki trijumfi. – istakao je on.

Aleksandar Katai Milos Milojevic TSC – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 – Mart – 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Očekuje se da će mladi Leković i sutra dobiti šansu nakon odlične partije u Bačkoj Topoli.

Kao što sam pričao i kada nije igrao, treba pronaći prave utakmice za njega kako bi stigao do forme i razvijao se normalno, u smislu toga da nema oscilacija i padova, koji su karakteristični za taj period. Odigrao je korektnu utakmicu, odgovorio dobro na zadatke i ima prostora da igra još više. – jasan je Milojević.

Crveno-beli imaju 18 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Partizana.

S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone. – kazao je šef struke crveno-belih.

Nisu bili dobri momci Miloša Milojevića u Bačkoj Topoli, ali su ipak slavili.

Osetio sam i pre utakmice da energetski nismo bili spremni, ali ne može to da se iznosi tek tako. Sve zavisi ko kako gleda, moja vizura je pozitivna i želim da rešavam mane. Mi smo pobedili, a nismo bili na maksimumu i radije bih da tako trijumfujemo, nego da budemo na maksimumu i izgubimo. Bila je to zasićenost posle derbija, pad energije, teško je igrati na svaka tri dana, pogotovo za grupu igrača koja je u Zvezdi dugo. To je punjenje i pražnjenje i osetite se kao izduvani balon, ali nadam se da će protiv Novog Pazara biti bolje, kroz pripremu mi deluje da hoće. – rekao je trener Zvezde.

Milos Milojevic TSC – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 – Mart – 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Svi osim Mijailovića, koji je suspendovan, su spremni za sutra.

Sem Mijailovića koji ima kartone, svi drugi su na raspolaganju. Zdravstveni bilten je dobar, ali virus je problem, svakog je uhvatio, da li manje ili više… Što se tiče Novog Pazara Majdevac zavisi od dobrih lopti saigrača iz veznog reda, centaršuteva, hrani se time. Novi Pazar je agresivan, ima dobru kontru, moramo da zaustavimo to i budemo pametni. Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu. – istakao je mladi stručnjak.

Voleo bi da Pešić bude što efikasniji.

Ne mogu da licitiram, voleo bih da Pešić bude što efikasniji, kako zbog tima, tako i zbog njega. Međutim, ne biram strelce, ko god da postigne gol – dobro je. – zaključio je Milojević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter