0
Tenis

(190909) -- NEW YORK, Sept. 9, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal (L) of Spain shakes hands with Daniil Medvedev of Russia after the men's singles final match between Rafael Nadal of Spain and Daniil Medvedev of Russia at the 2019 US Open in New York, the United States, Sept. 8, 2019. (Xinhua/Li Muzi)

MEDVEDEV OTKRIO: „Novaka sam pobeđivao – najveći strah im je Nadal!“

Objavljeno: 11.03.23 u 14:19

Otkrio da mu nema teže prepreke!

Ruski teniser, Danil Medvedev, trenutno se nalazi u Indijan Velsu gde želi da napadne titulu, a posao mu je dosta olakšan s obzirom da nema Novaka Đokovića.

Posle pobede, Medvedev je otkrio da je po njemu najveći izazov u tenisu pobediti Rafaela Nadala na šljaci.

Nikada nisam igrao protiv njega na toj podlozi, ali to je sigurno najveći izazov u našem sportu. Čovek je izgubio možda deset mečeva u karijeri na šljaci. Ne znam ni da li je toliko. Moj najveći strah je da igramo na šljaci. Naravno borio bih se za pobedu, ali iskreno mislim da ne bih imao mnogo šansi. – istakao je Rus.

Foto: Twitter/@atptour

Za Đokovića kaže da ga je nekoliko puta pobeđivao na tvrdoj podloz, ali da Novak ima nešto posebno na Australijan openu.

Njega sam pobeđivao nekoliko puta na tvrdoj podlozi, ali ne u Australiji. Izgubio sam tamo tri ili četiri puta više i ne pamtim. Iskreno ne znam zašto je za Novaka Melburn toliko poseban. Ima očigledno nešto što mu odgovara. – zaključio je Medvedev.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter