0
Košarka

Aleksandar Djordjevic Nenad Krstic Milos TEodosic Sport, Kosarka, Basketball Serbian national team, Reprezentacija, Beograd Srbija, Srbija - New Zealand Novi Zeland Belgrade, Serbia .8.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

KRSTIĆU KRIVO ZBOG TEODOSIĆA: Nije to zaslužio, igrao je za Srbiju kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen!

Objavljeno: 11.03.23 u 18:55

Jasna poruka prvog čoveka Sloge iz Kraljeva

Jedan od najvećih košarkaša koje je Srbija imala u ovom veku, Nenad Krstić, nedavno je gostovao u popularnom podkastu „Jao Mile“.

Dotakao se mnogih tema u tom razgovoru, a jedna od najzanimljivijih ticala se Miloša Teodosića koji je postao kapiten kada se on povukao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Glavni osvrt je bio na odnosu prema srpskom pleju prošlog leta kada nije bio pozvan na Evrobasket.

Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi… Pritom znam koliko ga je to pogodilo – rekao je Nenad Krstić.

Ono što sam ja rekao je da takvom igraču koji je mnogo toga doneo za Srbiju, kako god, na taj nači nikako nije smelo da se to uradi. Ili ga zoveš ili ga ne zoveš – rekao je Ilić, na šta se Krstić složio i završio priču sa – Nikako.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter