0
Fudbal

FOTO: Starsport

JIRGEN KLOP O NAPADAČU LIVERPULA: ’Svideo mi se prijem kada je ušao u igru protiv Junajteda!’

Objavljeno: 11.03.23 u 10:40

Trener Liverpula o Firminu.

Brazilski napadač Roberto Firmino će okončati svoj osmogodišnji boravak na ’’Enfildu’’ kada mu istekne ugovor u junu. On je bio u pregovorima o novom ugovoru, ali na kraju doneo odluku da napusti klub.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da bio iznenađen odlukom Frimina da napusti klub na kraju sezone.

-Iznenađen? Da, malo – moglo je da ode u dva pravca, otišlo je u ovom. I to poštujem. To je sasvim normalno u ovako dugim vezama kakvu mi imamo, kakvu ima Bobi sa klubom. – započeo je on.

Firmino je protiv Mančester junajteda postigao svoj 108. gol u 354. nastupa za Liverupul. Klop je nastavio kako mu se svideo prijem koji je dodao kada je ušao u igru protiv ,,crvenih đavola’’

-Svideo mi se prijem koji je dobio kada je ušao u igru protiv Junajteda, naveo je Klop i dodao da mu je Firmino rekao da želi ,da ovu divnu priču privede srećnom kraju.’ –nastavio je iskusni stručnjak.

Nemac je dodao kako nema vremena za opraštanje i da je on potpuno posvećen timu.

-U ovom trenutku nema vremena za opraštanje, biće dovoljno vremena za to u kasnijoj fazi sezone. On je potpuno posvećen timu, kao što verovatno i znate. I to je sve što treba da znamo. – doda je on.

Jirgen Klop je rekao da misli da je on jedan od onih igrača

-Mislim da je on jedan od onih igrača da čak, i ako bi došao da igra protiv nas, ljudi bi zaista bili srećni što ga vide. – zaključio je Klop.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter