0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

IZNENAĐUJUĆI PORAZ DENVERA: Jokić ponovo do tripl-dabla! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 08:05

Novo kolo NBA lige.

Sinoć su utakmicu odigrali San Antonio Spars i Denver Nagets, a tim Nikole Jokića je poražen na iznenađenje svih rezultatom 128:120. Srpski košarkaš je imao učinak od 37 poena, 11 skokova i 11 asistencija, što mu je ukupno 26. tripl-dabl ove sezone.

Posle poraza od Čikaga u prethodnom kolu, izabranici Majkla Melouna, nadali su se da će se vratiti na pobednički kolosek, ali njegov tim je poražen od jedne od najgorih ekipa NBA lige.

Sredinom treće deonice došlo je do sukoba na terenu koji je lako mogao da preraste u ozbiljnu tuču. Sve se zakuvalo kada je Porter zakucao preko Kolinsa, došlo je najpre do žestih reči, a zatim i do fizičkog kontakta.

;

Pored Jokića, Džamal Marej je imao dobru statistiku od 24 poena, sedam asistencija i šest skokova. Gordon je ubacio 14, KaldvelPoup 13.

U redovima ,,Sparsa’’ najekifiasniji je bio Keldom Džonson sa 23 poena, osam skokova i šest asistencija, prate ga Makdermont sa 20, Sošan sa 19 i Vasel i Džon sa 14 poena.

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter