0
Fudbal

FK Novi Pazar Torcida navijaci fans supporters during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE NEĆE BITI SAME NA PROSLAVI ROĐENDANA: Navijači Novog Pazara najavili dolazak! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 18:40

Biće na Marakani!

Sutra od 16 časova na stadionu Rajko Mitić sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara u okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ova utakmica će biti u znaku proslave 78. rođendana Crvene zvezde, te je sigurno da se sprema spektakl.

Ipak, domaći navijači neće biti sami na stadionu. Pristalice Novog Pazara najavile su masovni dolazak u Beograd. Dolaze navijačke grupe Torcida i Ekstremi, a biće uz njih i navijači iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Navijačka grupa Ekstremi oglasila ovim povodom.

Ovaj put su bitni svi i svaki pojedinac je od značaja! Sa nama u kopu će biti i braća iz Bosne i CG! Za Marakanu su obavezni šal i crno obeležje, STOP ŠARANJU KOPA! Utakmica se igra u nedelju od 16h, a okupljanje je od 10h kod Sebilja. Autobusi kreću pola sata kasnije! SVI NA MARAKANU! – napisali su oni u saopštenju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter