0
Fudbal

FOTO: Unsplash

Da li su ovo najluđi crveni kartoni? (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 17:04

Mateja Kežman je 2000. godine u utakmici protiv Norveške dobio crveni karton posle samo 34 sekunde u igri! Kežman je zbog prevelike želje za igrom, ipak, možda prejako uleteo u duel.

Ali nije to ništa, pogledajte samo reakciju golmana turske Konje! On je u 13. sekundi meča uhvatio loptu u ruke, daleko van svog prostora. Bar je oborio Kežmanov rekord, ali šta mu je bilo u glavi?!

Sesk Fabregas je dobio crveni karton, jer je tokom prekida šutnuo loptu i pogodio protivničkog igrača u glavu! Posle parčeta pice koje je pogodilo Fergusona, pomislio je da mu izgleda sve može proći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Legendarni Erik Kantona je protiv Kristal Palasa dobio crveni karton jer je uradio “maj-geri udarac” navijaču protivničke ekipe. Ovo možda možemo i da razumemo kada vidimo kakve mu je sve uvrede taj navijač i rekao.

Žoze Murinjo je tokom mandata u Madridu, zahtevao od Ramosa da namerno odugovlači vreme i tako zaradi isključenje! Razlog? Ramos je tako odradio suspenziju u meču koji nema značaja i očistio kartone pred nokaut fazu Lige šampiona. Žoze doktor!

Koje biste još crvene kartone dodali na ovu listu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter