0
Fudbal

FOTO: Screenshot

DA LI JE OVO ISTINA ILI SAMO NESLANA ŠALA?: Vest Hem suspendovao navijače zbog ‘sumnjivog belog praha’! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 16:58

Neverovatno!

Pre nekoliko dana na internetu se pojavio video snimak, gde se dva momka na fudbalskoj utakmici (očigledno Vest Hema s obzirom da tako izgleda njihov stadion) koriste nedozvoljenim supstancama ili barem pokušavaju da to tako izgleda.

Naime, jedan je sipao beli prah na glavu drugog i potom ‘ušmrkao’ taj prah što je ostalim navijačima bilo veoma zanimljivo.

Vrlo brzo se oglasio sam Vest Hem koji je osudio ovakvo ponašanje, te zabranio ovim navijačima i dolazak na stadion.

Klub je zgrožen sadržajem videa i odmah je reagovao kako bi ova lica bila identifikovana. U skladu sa nultom tolerancijom za ovakvo ponašanje, fotografije i podaci ovih osoba bez odlaganja su poslate policiji, a sezonske karte su svima suspendovane. Zabranjeno im je i putovanje na gostovanja Vest Hema. Sprovodimo internu istragu, a u skladu sa saznanjima do kojih dođemo, suspenzije mogu biti i doživotne. Ovakvom ponašanju nema mesta na stadionima. – pisalo je u saopštenju londonskog kluba.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter