0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BATAK NAKON POBEDE: ‘Dinamična utakmica – Čestitam momcima!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 23:55

Trener Vojvodine Radoslav Batak zadovoljan je nakon pobede svoje ekipe nad Čukaričkim.

U derbiju 26. kola Mocart Bet Super lige Srbije, „stara dama“ je na svom „Karađorđu“ pobedila direktnog rivala u borbi za Evropu golovima Zukića, Uroša Nikolića i Lazarevića.

Ovo je bila dinamična utakmica između dva kvlaitetna tima. Imali smo 2:0, potom još nekoliko šansi. U drugom deo smo malo pali, došlo je do opupštanja, malo je ušla nesigurnost posle primljenih golova, ali smo pokazali karakter i došli do pobede. Pred nama je dug put, moramo još dosta da radimo i još ima posla u svim aspektima igre. Čestitam momcima na tome što su pokazali karakter, a videćemo na kraju šta smo zaslužili i koliko bodova ćemo osvojiti, nadam se da će biti dovoljno za Evropu – rekao je Batak.

Meč su sa povredama završili Vitas i Čumić, a Batak se nada da nije u pitanju ništa ozbiljnije.

Kod Vitasa je primicač u pitanju, znaće se tek sutra stepen povrede. On je i ranije bio rovit, nadam se da neće duže odsustvovati sa terena. Čumić je osetio bol u zadnjoj loži, dao je više od 100% mogućnosti i po ovakvom terenu tako nešto je očekivano. Stefan Đorđević je dobio nezgodan udarac na treningu i zbog toga nije bio u protokolu – otkrio je Batak.

On je priznao da je igračima prijala pobeda i da se to osetilo u svlačionici posle utakmice.

Značilo im je, jer kad vodite 2:0, pa onda bude 2:2 i na kraju opet pobedite onda osetite neko olakšanje. Ali već sutra se okrećemo novoj utakmici – istakao je Batak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter