1
Domaći fudbal

BATAK I KERKEZ NAKON DERBIJA U NOVOM SADU: Evo šta su treneri Vojvodine i Čukaričkog poručile nakon sjajne utakmice!

Objavljeno: 11.03.23 u 20:40

Veoma kvalitetnu utakmicu su odigrale „lale“ i „brđani“

Fudbaleri Vojvodine su uspeli da pobede Čukarički u jednoj zaista dobroj utakmici u okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak poručio je da su posle ove pobede svi osetili veliko olakšanje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bila je dinamična utakmica između dva kvalitetna tima. Mnogo nam znači ova pobeda, jer kad vodite 2:0, pa onda bude 2:2 i na kraju opet pobedite, onda osetite neko olakšanje. Međutim, već sutra se okrećemo novoj utakmici. Pri vođstvu do 2:0, imali smo još nekoliko šansi. U drugom delu smo malo pali, došlo je do opuštanja, ušla je malo u nas i nesigurnost posle primljenih golova, ali smo pokazali karakter i došli do pobede. Pred nama je dug put, moramo još dosta da radimo i ima još prostora da se poprave svi aspekti igre. Čestitam momcima na tome što su pokazali karakter, a videćemo na kraju šta smo zaslužili i koliko bodova ćemo osvojiti. Nadam se da će to biti dovoljno za Evropu”, rekao je Batak posle meča.

Sa druge strane Dušan Kerkez je imao svoje viđenje ovog meča u kojem se njegov tim vratio iz dva gola minusa.

Čestitam Vojvodini na pobedi. Kada otvorite ovako utakmicu, sa vrlo brzo primljena dva gola, onda je jako teško da se vratite protiv kvalitetne ekipe kao što je Vojvodina. U drugom poluvremenu energija je bila na visokom nivou i nakon što smo se vratili posle 2:0, verovatno zbog prevelike želje da se pobedi, platili smo ceh. Bila je zanimljiva utakmica, pravi derbi ekipa koje se bore za Evropu. Mojim momcima čestitam na drugom poluvremenu, a to prvo poluvreme treba da nam bude veoma velika škola. Imali smo problema s tim ulaskom u igru, ali radićemo na tome. Igraćemo opet sigurno i videćemo na kraju gde smo”, istakao je strateg Čukaričkog Dušan Kerkez.

5
0

1 Komentara

  1. Hvala VASIONI, konačno dobismo ove likove s Banovog brda. Čuka tim koji je prosuo naviše bodova za Srbiju svojim čestim ispadanjima u evrokvalifikacijama. Protiv večitih se ni ne vide ni ne čuju, sa TSC se prave nevešti. A protiv Vojvodine, svaki; ali svaki put, grizu kao blesavi. Da ulože 50% sange protiv gore tri navedena tima sad bi bili drugi i đampionat bi bio neizvesniji. Dobro su igrali i zasluženo izašli pognutih glava sa travnatog terena „Karađorđa“. Vojvodina više da kidiše i to pod obavezno!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter