0
Fudbal

Aleksandar Dragovic (L) reacts during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SLAVI ROĐENDAN, A DRAGOVIĆ PORUČUJE: „Vidimo se na Marakani!“

Objavljeno: 10.03.23 u 15:45

Spremaju spektakl!

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 časova u okviru 26. runde Mozzart Bet Superlige Srbije dočekuju ekipu Novog Pazara.

Biće to prilika za crveno-bele da proslave 78. rođendan kluba koji se obeležavao 4. marta.

Tim povodom govorio je Aleksandar Dragović.

Nalazimo se u sjajnoj formi gde smo vezali pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, uz to doneli smo trijumf u večitom derbiju, odigranom dan pred rođendan našeg kluba. Na stadionu je bilo preko 35 hiljada ljudi i kada je stadion pun, jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan. Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine, jer svi znaju da su Delije najbolji navijači na svetu i prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama. – rekao je austrijski štoper.

Priznaje da su mu o proslavi rođendana pričali i pre dolaska u Beograd.

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Još pre nego što sam došao u Zvezdu, mnogi su mi pričali o proslavi rođendana i načinu na koji ga navijači na utakmicama obeležavaju, prošle godine sam i doživeo to, zaista je neverovatan osećaj. Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu, koju ima malo ko u Evropi i svetu, zato nema sumnje da će utakmica protiv Novog Pazara biti posebna za sve nas. – kazao je popularni Drago.

Za kraj, pozvao je navijače da dođu i da zajedno proslave Zvezdin rođendan.

Želimo da nastavimo pobednički niz, znamo koliko je utakmica protiv Novog Pazara bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige Srbije. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu, ali naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda. Želimo svi zajedno kao prava crveno-bela porodica da proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani. – zaključio je Dragović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter