0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI IDU NA MEGDAN NIŠLIJIMA: Težak zadatak za ekipu sa ‘Krova’!

Objavljeno: 10.03.23 u 19:27

Puača smatra da bi promena trenera mogla pozitivno da utiče na sastav sa ‘Čaira’!

Fudbaleri Voždovca gostuju Radničkom u Nišu, u nedelju od 14 časova, u okviru 26. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Beogradski klub je u prošlom kolu na svom terenu odigrao nerešeno protiv Vojvodine (0:0) i prikazao kvalitetnu igru, sa čim je saglasan i šef stručnog štaba, Nikola Puača.

-Bilo je mnogo pozitivnih stvari na tom susretu. Što se tiče same igre naše ekipe, to je možda najbolja partija u polju koju smo demonstrirali kada se radi o samom modelu igre. Imali smo dosta perioda kad smo bili dominantni i samo je falio gol za potpuni utisak. To je i utakmica koja nam je pokazatelj da treba da nastavimo da težimo što više situacijama u kojima ćemo mi biti ekipa koja će diktirati samu igru i verujem da će to sve češće biti slučaj –  rekao je Puača.

Beogradski klub nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 36 bodova na svom kontu, dok su Nišlije na 13. poziciji sa 26 osvojenih bodova.

Starteg Voždovca ne obazire se na stanje na tabeli i smatra da nedavna smena na klupi Radničkog, umesto Nenada Lalatovića šef struke postao je Dragan Šarac, može da proizvede neke promene i u samoj ekipi niškog tima.

-Iako imamo dobru poziciju na tabeli, želimo da popravimo svoj plasman što je moguće više i u ovaj duel ulazimo sa najvećim ambicijama. Imali su određene promene, naročito u stručnom štabu, verovatno će to izazvati neke inovacije kod njih, ali mi smo potpuno fokusirani na sebe i one stvari koje želimo da radimo tokom meča – zaključio je Puača.

Utakmica u Nišu igra se na stadionu „Čair“, a obezbeđen je i televizijski prenos na kanalima Arene sport.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter