0
Niže lige

FOTO: OFK Beograd

ROMANTIČARI SLAVILI U BEOGRADSKOM DERBIJU: Kaluđerović nastavio da ‘rešeta’, iskusni trio vodi OFK ka vrhu tabele! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.23 u 18:49

Odlično izdanje ekipe Sima Krunića!

U derbiju 17. kola Srpske lige Beograd fudbaleri BASK-a ugostili su na Carevoj ćupriji ekipu OFK Beograda. Romantičari sa Karaburme izgledaju kao ponovo rođeni pod dirigentskom palicom iskusnog Sima Krunića. Plavo-beli su na neugodnom gostovanju zaradili ceo plen, pošto su slavili rezultatom 1:2. OFK je tako zabeležio drugi trijumf od starta prolećne polusezone, na isto toliko odigranih mečeva.

Pitanje pobednika rešeno je već u prvom delu igre, kada su gosti na krilima najvećih zimskih pojačanja stekli dva pogotka prednosti.

U 6. minutu susreta mrežu BASK-a zatresao je čuveni napadač i nekadašnji član reprezentacije Srbije i Crvene zvezde, Andrija Kaluđerović. Iskusni golgeter je iskoristio asistenciju Marinkovića i volej udarcem iz okreta pogodio za 0:1.

Vođstvo je duplirano sredinom poluvremena, kada je na sjajan način po levom boku probio Filip Kasalica. Bivši član aktuelnog šampiona Srbije je uputio snažan centaršut na prvu stativu, gde se najbolje snašao nekadašnji kapiten Partizana, Milan Smiljanić. Popularni Lola je na rutinski način matirao golmana domaćeg tima.

BASK je prepolovio prednost Romantičara u 82. minutu, kada je veoma lep pogodak sa oko 20 metara udaljenosti postigao Šalipur. Ipak, domaći tim nije mogao više od toga.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter