0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

Promocija i pomoć sportu obaveza svih nas!

Objavljeno: 10.03.23 u 13:11

Jasno je da vrhunski sport egzistira na plećima onog bazičnog, na nižim ligama koje pored neupitnog kvaliteta mnogo doprinose stvaranju i razvoju mladih igrača. Koliko puta smo do sada svedočili stvaranju velikih igrača svih sportova koji su počeli u školskom dvorištu ili na lokalnom terenu, a posle gledali njihove partije u dresu reprezentacije i velikih inostranih klubova. Za sve to, velikom većinom, zaslužni su „mali tereni“ koji rađaju velike sportiste.

Upravo zbog toga, svaka pomoć klubovima nižih liga je velika stvar za nosioce sporta u našoj zemlji, a MerkurXtip se od svog nastanka trudi svim silama da bude faktor pomoći, reklame i razvoja klubovima u nižim ligama. Ne pričamo tu samo o pomoći u vidu sportske opreme koja se deli gotovo na nedeljnom nivou putem glasanja na društvenim mrežama, već je velika stvar za sve ljubitelje, pre svega fudbala, što je tu i Xtip Stream, uživo prenosi utakmica nižih liga preko YouTube-a.

Uključujući sve četiri Srpske lige pa naniže do zonskih i područnih liga, kamere su tu, a ostalo je na igračima na terenu da se prikažu u najlepšem mogućem svetlu. Svakog vikenda MerkurXtip na svom YouTube kanalu prenosi tri utakmice, a za ovaj vikend zakazani su prenosi: BASK Tek – OFK Beograd iz Srpske lige – grupa Beograd danas od 14.30 časova, zatim iz  Srpske lige – grupa Zapad meč između Sloge iz Bajine Bašte i Smederava (subota, 14.30) i gradski derbi između OFK Kikinde i ŽAK-a u okviru Vojvođanske lige – grupa Zapad u subotu od 14.30 časova.

Svaki vikend u MerkurXtip-u je fudbalski i možete da pratite mečeve širom Srbije, a uglavnom se biraju derbi susreti koji odlučuju o direktnom poretku u vrhu. Ne moramo posebno da naglašavamo koliko ovakva vrsta promocije znači manjim klubovima, a ona se ogleda i kroz emisiju „Sa terena“ koja nam iz nedelje u nedelju donosi priču o nekom klubu koji se takmiči u nižim rangovima.

Uz to, veoma popularna je Xtip Kladionica, deo koji je namenjen klađenju na niže lige u našoj zemlji jer, budimo realni, nema ništa bolje od podrške svom timu kroz gledanje prenosa zajedno sa odigranim tipom na kladionici. Ponuda je uvek odlična i sigurno ćete naći nešto za sebe i pravi način kako da maksimalno uživate u predstavi ekipe za koju navijate.

Zato budite uz MerkurXtip i hajde da zajedno podržimo male lige i male klubove koliko god možemo jer to je obaveza svih nas iz sveta sporta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter