1
Tenis

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE AMERIČKI SENATOR O ZABRANI ZA ĐOKOVIĆA: „To je najluđa stvar na svetu! Ovde imamo najzdravijeg momka!“

Objavljeno: 10.03.23 u 08:55

Nije mu jasno!

Nakon što su američke vlasti ipak zabranile Novaku Đokoviću da uđe u zemlju, podigla se velika prašina u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, grupa senatora na čelu sa guvernerom Floride, Ronom Desantisom, pisala je na adresu Bele Kuće, a sada se oglasio i sentor Rik Skot.

Zamislite koliko je to blesavo. Prošlog novembra Bajden je rekao kako je kovid era završena. Sada, to je gotovo, izuzev kada on ne želi da se to završi. – započeo je on.

Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

Smatra da je potpuno ludo ne puštati Novaka u državu.

Ovde imamo verovatno jednog od najzdravijih momaka na svetu i ne brinemo se da bi on mogao da se razboli. Ni on se ne brine da bi mogao da se razboli. Ni mi nismo zabrinuti da bismo zbog njega mogli da se razbolimo, jer je kovid završen. Ali nekako momak ne može da uđe u zemlju da igra tenis… To je najluđa stvar na svetu. Do ludila vas dovodi kako se ponaša Bajdenova administracija. – zaključio je Skot.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter