0
Fudbal

FOTO Starsport

NEKADAŠNJI TRENER CRVENE ZVEZDE O DZJUBI: ,Njegov povratak, u tim godinama, velika je stvar za ruski fudbal!’

Objavljeno: 10.03.23 u 17:23

Grof Božović pokušao da ga dovede u Zvezdu.

Nepozivanje Artjoma Džjube za martovske kvalifikacije reprezentacije Rusije glavna je tema tamošnjih medija, zbog činjenice da je iskusnom napdaču potreban još jedan pogodak kako bi postao najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima.

Bivši trener ,,crvenobelih’’ Miodrag Božović govorio je o kvalitetima Dzjube i rekao da je pokušao da ga dovede u Crvenu zvezdu i da je napravio veliku grešku kada je napustio Rusiju i otišao u Tursku.

– Sjajan je Dzjuba! Njegov povratak, u tim godinama, velika je stvar za ruski fudbal. Jako sam srećan zbog njega. Ali napravio je veliku grešku kada je napustio Rusiju i otišao u Tursku. Pokušao sam da ga dovedem u Crvenu zvezdu, klub je bio otvoren za njegov dolazak. – započeo je on.

Dodao je još da je Zvezda tada tražila takav tip nadaća sa kojim će se plasirati u Ligu šampiona.

– Crvena zvezda je tražila takav tip napadača sa kojim će se plasirati u Ligu šampiona. Siguran sam sam da bi joj Dzjuba pomogao u tome. Ali Artjom nije želeo da ide u Srbiju i izabrao je tursku Adanu. Bilo bi mu bolje da je izabrao Beograd jer se prelaz u Tursku ispostavio kao promašaj. Još jesenas sam bio siguran da nije rekao poslednju reč i sada to potvrđuje. – zaključio je Miodrag Grof Božović.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter