0
Fudbal

FOTO: Twitter/Arsenal

MIKEL ARTETA POSLE UTAKMICE SA SPORTINGOM: ,Kada primite dva smešna gola, kao što smo mi, teško je ostvariti pozitivan rezultat!’

Objavljeno: 10.03.23 u 15:30

Trener Arsenal nezadovoljan igrom.

Fudbaleri Arsenala remizirali su sa Sportingom u Lisabonu, u prvom meču osmine finala Lige Evrope rezultatom 2:2. ,,Topdžije’’ su povele golom Salibe u 22. minutu, da bi portugalci preokrenuli golovima Inacija u 34. minutu i Paulinja u 55. minutu. Konačan rezultat postavio je Hidemasa Morita autogolom u 62. minutu.

Mikel Arteta upozorio je svoje izabranike da moraju da prestanu da primaju golove i da treba podići nivo igre ako žele u četvrtfinale. On je rekao da su mnogo lopte izgubili i da moraju bolje da brane svoj prostor.

-Istina je da nešto masovno mora da se popravi ako želimo da dobijamo utakmice.Kada primite dva smešna gola kao što smo mi, teško je ostvariti pozitivan rezultat. Mnogo lakih lopti smo izgubili. Moramo bolje da branimo svoj prostor. – započeo je španac.

Dodao je još da mnogo toga treba da se ispravi, ali i da su pokazali borbenost.

-Ne znam je li to sreća, rekao bih da kod našeg drugog gola jeste. Martineli je prošao, imao je šansu Fabi Vijeira, ali na 2:1 su oni imali veliku priliku za 3:1. Mnogo toga treba ispraviti, to je sigurno. Ipak, pokazali smo borbenost i ostali smo igri, još je sve neizvesno. – zaključio je Arteta.

 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter