1
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

MESI PRELOMIO: Argentinac odlučio gde nastavlja svoju karijeru!

Objavljeno: 10.03.23 u 11:45

Neće krenuti stopama Ronalda, za sada!

Kako prenosi Mundo Deportivo, Lionel Mesi je odlučio da ne napušta evropski fudbal još neko vreme, iako je njegov klub, Pari Sen Žermen, doživeo eliminaciju već u osmini finala Lige šampiona.

Španci navode da Argentinac jednostavno ne želi da krene putem kojim je krenuo Kristijano Ronaldo i da prihvati bogate ponude iz Saudijske Arabije, Sjedinjenih Američkih Država i slično.

Naravno, odmah su krenule spekulacije o povratku u Barselonu, ali to je teško ostvarimo. Naime, katalonski gigant ima određene finansijske probleme, te je jasno da ne bi mogli priuštiti platu kakvu Mesi ima. Jedino kako bi Argentinac mogao ponovo da zaigra na Kamp Nou jeste da pristane na, za njegove standarde, mizerno malu platu.

Najrealnija opcija čini se produžetak saradnje sa Pari Sen Žermenom, a ako ni do toga ne dođe, Mundo Deportivo tvrdi da će Mesi karijeru nastaviti u Italiji.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter