0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram: @fkmladostgat

LALATOVIĆ OTKRIO U KAKVIM ODNOSIMA JE OSTAO SA NIŠLIJAMA: „Meni je sad izazov Mladost GAT!“

Objavljeno: 10.03.23 u 12:10

Potpuno jasan.

Nenad Lalatović je juče i zvanično postao novi trener novosadske Mladosti GAT. Doskorašnji trener Radničkog iz Niša u razgovoru za Žurnal, osvrnuo se na dešavanja prethodnih dana na relaciji njega i Radničkog.

Saga s Radničkim je iza mene i reč je o klubu s kojim sam se rastao u dobrim odnosima. Nišlijama želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i da ostvare sve što su zamislile, meni je sad izazov Mladost GAT. Vratio sam se u Novi Sad, što sam nebrojeno puta rekao, u grad koji mnogo volim. – istakao je srpski stručnjak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

Zatim je fokus priče prebačen na novi Lalatovićev izazov – Mladost GAT.

Zadatak je zaista težak, za mnoge trenere možda i nedostižan, ali se ne plašim izazova. Ubeđen sam da postoji put do opstanka, ali isto tako verujem i u sebe. Imamo dobar igrački kadar, većinu momaka znam od ranije, pa smo već počeli da se pripremamo za sutrašnju važnu utakmicu sa Spartakom u Subotici. – zaključio je Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter