2
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

IVANOVIĆ OTKRIO LOŠU VEST POSLE NOVOG POMRAČENJA ZVEZDE: „Ako se budemo borili kao na kraju, teško!“ (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.23 u 22:42

Novi neshvatljiv pad u igri.

Ponovo smo videli istu priču sa Crvenom zvezdom Meridianbet, koja je izgubila još jednu utakmicu, nakon potpune kontrole u prvom delu igre. Crveno-beli su ovog puta dozvolili Panatinaikosu preokret i slavlje u OAKA areni rezultatom 75:66, a nakon utakmice medijima se obratio trener srpskog tima Duško Ivanović.

– Okej, jednostavno, samo smo prestali da igrao košarku. Pet minuta poslednjih smo prestali da igramo odbranu, u napadu nismo imali samopouzdanja, a Panatinaikos je odigrao dosta agresivnije u poslednjoj deonici – objasnio je Ivanović pad njegovog tima u drugom delu igre.

Upitali su novinari crnogorskog trenera, zbog čega Nedović nije igrao više, a on je otkrio jednu lošu vest za navijače.

– On je povređen, imao je problem.

Upitali su novinari trenera crveno-belih, da li je ovo kraj nadanjima i borbi Zvezde za plej-of, na šta je Ivanović imao odgovor.

– Dok ima matematičkih šansi, borićemo se, ali ako se borimo kao poslednjih 15 minuta, teško – zaključio je Duško Ivanović.


BONUS VIDEO:

12
4

2 Komentara

  1. Sta lupaš nema šanse, odavno smo je prokockali. Nego rešavaj se pojedinih igrača, od Lazica, Ivanović, Bentlia, Martina i Halanda. Uključite psihologa psihijatra jer od gotove utakmice mi nakraju iizgumimo. Momci nisu psihički stabilni, ili Čović prodaje utakmice što nas nebi čudilo. Sramota je sto zvezda pokazuje u košarci sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter