0
Fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2014-2015 Play-Off Partizan v Neftci Goalkeeper Sasa Stamenkovic (R) Beograd, 08.21.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ISKUSNI GOLMAN SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL: Mladost iz Lučana morala ekspresno da reaguje!

Objavljeno: 10.03.23 u 13:50

Nosio dres Zvezde!

Saša Stamenković, nekadašnji golman Crvene zvezde, odlučio je da se nakon dugo godina provedenih u inostranstvu vrati u srpski fudbal. Njegov novi klub biće Mladost iz Lučana.

Stamenković je u Zvezdu došao 2008. godine iz Napretka. Na Marakani je proveo tri godine odakle se otisnuo u inostranstvo.

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2010/11.Derby, Derbi.Crvena Zvezda Vs. Partizan.Goalkeeper Sasa Stamenkovic.Belgrade, 23.10.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Za azerbejdžanski Nefči je branio do 2015. godine, kada dolazi do razlaza sa tim timom. Potom je usledio prelazak u redove Okzetepsa iz Kazahstana. Potom je branio boje Sabaha i Aktobea.

Od januara je bez kluba, a Mladost iz Lučana je odlučila da ga angažuje kao zamenu za mladog golmana Samčovića koji je, nažalost, polomio ruku na utakmici protiv Čukaričkog.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter