0
Košarka

Filip Petrusev (L) dunks the ball over Christ Koumadje during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA SE JOŠ JEDNOM POKLONILA PETRUŠEVU: Filipovo zakucavanje najbolje u februaru! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.23 u 13:20

Zaista monstruozno!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pokušavaju da uhvate bukvalno poslednji voz za plasman u Top 8 Evrolige. Večeras su u Atini protiv Panatinaikosa pod imperativom pobede, s obzirom da bi eventualni poraz bi verovatno kraj svih nadanja.

Tokom februara meseca crveno-beli su odigrali svega tri utakmice u Evroligi i upisali jednu pobedu i dva poraza. Pobeda je došla na gostovanju Makabiju, a porazi od Olimpije i Albe.

Upravo meč protiv Albe će ostati dugo u sećanju navijačima Zvezde, posebno ako crveno-beli ne uspeju da izbore plasman među najboljih osam. Imala je ekipa Duška Ivanovića i dvocifrenu prednost na tom meču, ali su na kraju ubedljivo poraženi.

Ipak, potez koji je obeležio taj meč jeste monstruozno zakucavanje Filipa Petruševa preko Krista Kumađea. Evroliga je odlučila da ovo zakucavanje proglasi za najbolje u prethodnom mesecu.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter