0
Fudbal

FOTO: Twitter

ČUVENI BRAZILAC BEŽI OD RUKE ZAKONA: Nekada je bio najveći talenat svetskog fudbala, a sada je nestao zbog optužbi za silovanje!

Objavljeno: 10.03.23 u 18:41

Videćemo do kada će moći da se skriva

Velike nade su polaganje u Robinja, ali mu je karijera brzo krenula silaznom putanjom i nikada nije dostigao svoj puni potencijal.

Sada se čuveni Brazilac nalazi u ozbiljnom problemu pošto je Ministarstvo unutrašnjih poslova dalo nalog za njegovo hapšenje zbog silovanja koje je počinio u Italiji 2013. godine i zbog kojeg je osuđen na devet godina zatvora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Detalji iz optužnice govore da su Robinjo i njegovi prijatelji jedne noći nakon provoda u noćnom klubu u Italiji izvršili gnusan zločin zbog koga sad mora da odgovara.

Ovaj zahtev je brazilski sud prihvatio. Izdat je nalog za njegovo hapšenje, ali na adresi stanovanja Robinjo nije pronađen.

Nekadašnjoj zvezdi brazilskog fudbala nema ni traga ni glasa. On je pobegao od zakona i za njim brazilske vlasti trenutno tragaju.

Ako bude uhapšen Robinjo će istog trenutka biti sproveden na odrađivanje devetogodišnje zatvorske kazne i tako će pravda prema silovanoj devojci koliko-toliko biti zadovoljena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter