0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROBLEMI ZA EFES NAKON MEČA SA ZVEZDOM: Od svega može da profitira Partizan!

Objavljeno: 09.03.23 u 09:45

Teška situacija za turski klub!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su u Pioniru savladali Anadolu Efes 94:75 i tako ostavili sebe u trci za Top 8 Evrolige.

Međutim, ekipa Efesa osim poraza u Istanbul se vraća i sa još jednom brigom. Naime, tokom poslednje četvrtine sinoćnjeg meča, povredio se Rodrig Bobua, jedan od najboljih pojedinaca ovog tima.

On je uz pomoć saigrača napustio parket i više se nije vraćao.

Ukoliko se ispostavi da se radi o nešto težoj povredi on će gotovo izvesno propustiti utakmicu koja se igra sledeće sedmice protiv ekipe Partizana Mozzart Bet.

Uz povredu Bobue svakako treba dodati i izostanke Vase Micića i Šejna Larkina, te je jasno da bi aktuelni šampion Evrope potencijalno mogao da bude žestoko oslabljen u duelu sa crno-belima.

Ipak, sigurno je da trenutno ekipa Željka Obradovića razmišlja samo o večerašnjem susretu sa Olimpijom u Milanu.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter