1
Domaći fudbal

Aleksandar Pesic TSC - Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 - Mart - 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PEŠIĆ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG IGRAČA KOLA: Dva gola protiv TSC-a nisu prošla neopaženo! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.23 u 16:44

Zaslužio je ovo priznanje.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić, postigao je dva pogotka u pobedi njegovog tima nad ekipom TSC-a iz Bačke Topole. Sve to, napadaču crveno-belih donelo je priznanje za najboljeg igrača 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pešiću je tako zatresao mrežu protivničkih ekipa po deveti, a potom i po deseti put u sezoni, dok je do sada upisao i 3 asistencije. Ovo je drugi put u sezoni da je on proglašen za igrača kola u Mozzart Bet Superligi Srbije, čime se pridružio Rikardu Gomešu i Nikoli Štuliću.

Zbog ovog priznanja, Pešić je dobio vaučer od 50.000 dinara, koji će moći da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, po slobodnom izboru.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu će odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara, a taj duel igra se u nedelju od 16 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Onaj ko malo bolje poznaje fudbal ili mali fudbal, odnosno onaj ko ga je igrao, dobro zna da Pešić nema kapacitet za LŠ. LŠ je preozbiljno takmičenje i tamo igraju ekipe koje su druga dimenzija za našu SLS, a Pešić je taman na nivou SLS, kao i svi sadašnji igrači Zvezde. Ne vidim ni jednog sadašnjeg igrača Zvezde, koji sa uspehom može da igra u LŠ, a o treneru Milojeviću je suvišan svaki komentar. Nažalost pretežni deo sadašnjih igrača Zvezde će igrati i u LŠ, a igrači Zvezde su tromi, bez kondicije i bez potrebnog znanja za LŠ. I dalje forsiraju matorog i sporog Kangu na mestu pleja, a čovek samo zna da padne na travu im da vrati loptu unazad. I to je sve! Kakav je tek Kangva kapacitet, ali za Alan Forda!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter