1
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

NAKON BOLONJE, GROBARI OKUPIRALI I MILANO: Posebna rođendanska čestitka za Željka i novi čas navijanja! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.23 u 17:11

Ulice su pune navijača crno-belih.

Košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće večeras od 20.30 časova utakmicu protiv ekipe Olimpije iz Milana u okviru 28. kola Evrolige. Crno-beli su pre 2 dana savladali Virtus u Bolonji, a na tom meču, viđena je i fantastična atmosfera navijača srpskog tima.

Grobari su i pre samog meča okupirali Bolonju gde su zajedno u centru grada navijali, a isto to, dešava se i danas u Milanu. Prema informacijama italijanskih novinara, na meču sa Virtusom, prisustvovalo je oko 2000 srpskih navijača, dok se na utakmici sa Milanom očekuje čak 3 do 4 hiljade Grobara.

Iskoristili su tako navijači Partizana priliku da čestitaju rođendan najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću. Posebna pesma, bila je posvećena predvodniku crno-belog tima, a pored toga čuli smo i neke već odavno poznate pesme, koje su odzvanjale Milanom.

 

9
1

1 Komentara

  1. Sns navijači doputovali u italiju počeli da idu i po evropi za naše pare osim vode i sendviča sada imaju i prenoćište

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter