0
Košarka

FOTO: Starsport

MESINA PRED VEČERAŠNJI OKRŠAJ: „Partizan je tim koji je u najboljoj formi u Evroligi!“

Objavljeno: 09.03.23 u 11:15

Nema sumnje u to!

Večeras od 20 časova i 30 minuta u okviru 28. kola Evrolige, košarkaši Partizana Mozzart Bet gostuju ekipi Olimpije iz Milana.

Pred ovaj susret za novinare je govorio Etore Mesina, trener ekipe iz Milana. Istakao je da su crno-beli tim koji je u najboljoj formi u Evroligi.

Partizan je verovatno tim u najboljoj formi u celoj Evroligi, što pokazuje i pozicija na tabeli. Samopouzdanje im je veoma veliko posle pobede u Bolonji. Očigledno, to je dobro treniran tim, sa jasnim pravilima, puno atletskih igrača i mnogo šutera na svakoj poziciji, počevši od Kevina Pantera i Zeka Ledeja. – započeo je iskusni stručnjak.

hHead coach Ettore Messina during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Jasan je ključ za pobedu njegovog tima.

Odbrana na veoma visokom nivou biće od suštinskog značaja za nas i biće podjednako važno da kontrolišemo svoj reket protiv najboljeg ofanzivnog skakača u takmičenju Matijasa Lesora. Popravljamo se i želimo da nastavimo u tom ritmu. U Valensiji smo odigrali veoma dobru utakmicu, ali protiv Partizana moramo još bolje ako želimo da pobedimo. – zaključio je Mesina.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter